Lievens Brugge +32050317390
Lievens Maldegem +32050713538
Lievens Oostende +32059550840
Lievens Ichtegem +32051588449
Lievens Carrosserie
Bel ons nu
Lievens Brugge
+32050317390
Lievens Maldegem
+32050713538
Lievens Oostende
+32059550840
Lievens Ichtegem
+32051588449
Over Autogroep Lievens
Autogroep Lievens overkoepelt drie officiële Toyota en Lexus dealerships in Brugge, Oostende en Maldegem en een Toyota Service center in Ichtegem. Deze vier autogarages werken vlot onderling samen, bieden éénzelfde service, en worden bediend door de gespecialiseerde carrosseriegarage te Maldegem.

Autogroep Lievens is reeds meer dan 50 jaar officieel Toyota verdeler en erkend hersteller. Ons aanbod omvat nu eveneens  wagens uit de luxedivisie van Toyota; het innovatieve en premium hybride automerk Lexus.


Wat hebben wij u te bieden?

Naast het ruime gamma van kwaliteitsvolle en duurzame nieuwe personen- en bedrijfswagens, kan u bij Autogroep Lievens eveneens terecht voor een zorgvuldige selectie recente tweedehandswagens.

Bent u op zoek naar een occasiewagen en hebt u nood aan een taxatie van uw huidige auto? Kom op afspraak of vrijblijvend bij ons langs en wij geven u onmiddellijk een correcte prijs mee. Nieuwsgierig naar één van onze tweedehandswagen? Vraag snel online een proefrit bij ons aan.
Als familiebedrijf in hart en nieren, kan u bij Autogroep Lievens steeds rekenen op een vriendelijk ontvangst en persoonlijke service in onze garages. U ontvangt een vlotte en correcte afhandeling door een opgeleid en ervaren team, dat vertrouwt op hun vakkennis en de kwaliteit van onze merken.

U krijgt praktisch advies, heldere prijsoffertes en begeleiding bij uw aankopen of configuratie van een nieuwe wagen. Zowel in het geval van herstellingen of onderhoud worden alle facturen samen met u doorgenomen. Wij voeren immers geen bijkomende werken uit zonder overleg en uw toestemming.
 

Onze service: reparatie, onderhoud en depannage

Nood aan onderhoud? Schade aan uw wagen? In alle garages van Autogroep Lievens kan u terecht voor een zorgvuldig klein of groot onderhoud en diverse herstellingen, gaande van het oplossen van elektronica defecten tot het verwijderen van krassen of repareren van blikschade aan uw carrosserie.
In onze erkende herstelateliers voeren wij alle reparaties uit volgens de hoogste kwaliteitsvereisten van onze merken. We beschikken dan ook over een goed voorziene stock en vlotte bevoorrading van originele Toyota en Lexus onderdelen. Zo brengen wij uw wagen steeds in zijn oorspronkelijke staat terug. Voor onderhoud of herstellingen zijn evenwel wagens van alle merken bij ons welkom.


Zorgen voor u én uw wagen

Heeft uw wagen herstellingen aan het koetswerk nodig? Bij welke garage u zich ook aanmeldt, wij zorgen ervoor dat uw auto in onze carrosserie garage in Maldegem wordt hersteld, en opnieuw in de garage van uw voorkeur kan opgehaald worden.

Heeft ons team even tijd nodig om uw wagen een grondige onderhoudsbeurt te geven of te herstellen? Dan kan u rekenen op een huurwagen voor de duur van de werken. Gaat het om een kleine interventie en wenst u te wachten? Maak gerust gebruik van onze comfortabele wachtruimte met koffie en wifiverbinding. Wij helpen u snel weer op weg.